vibro ploče

MIKASA nudi niz vibracionih kompaktora težine od 78 do 120 kg. Ovi strojevi su dizajnirani za zbijanje pijeska, šljunka i nekohezivnog tla. Korištenje poliuretanske ploče omogućuje zbijanje kamena za popločavanje, a zahvaljujući korištenju spremnika za vodu ovi strojevi postaju alat za asfaltne radove prilikom sanacije površine. Svi strojevi su standardno opremljeni spremnicima za vodu i prskalicama za zbijanje asfalta.

MVC-F60H VAS

MVC-F80H VAS

MVC-T90H VAS

Neosporna prednost MIKASA kompaktora su moderne Honda pogonske jedinice, dizajnirane posebno za rad u teškim uvjetima i s vrlo visokim vibracijama. Strojevi su također opremljeni brojnim suvremenim tehničkim rješenjima koja utječu na učinkovitost i udobnost rada. To su, između ostalog: sustav za prigušivanje vibracija koje prenosi ručka (VAS), posebno profilirani vibrator, rebrasta ploča od lijevanog željeza visoke otpornosti na habanje, ergonomska ručka.

Izdržljiv, hermetički poklopac remena, izrađen od aluminija, sprječava ulazak prašine i pijeska u unutrašnjost, a ujedno savršeno štiti operatera ili treće osobe od slučajnog dodira s rotirajućim elementima.