Stupni nabijači

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam modernu seriju MTX i MT džempera tvrtke MIKASA. Dizajneri su strojevima dali moderan dizajn, uz izvrsne parametre performansi i ergonomiju strojeva u isto vrijeme. Vibracioni nabijači koje nudimo dizajnirani su za radove na zbijanju: sve vrste tla, gdje je potreban visok stupanj zbijanja. Zbog svoje male veličine i kompaktnog dizajna, idealni su za rad u rovovima, kao i za popravak i održavanje cesta.

MTX-60E

MTX-70E

Karakteristike MIKASA vibrirajućih stopala:

  • iznimno uravnotežen dizajn, maksimalna radna učinkovitost i minimalni napor operatera
  • ergonomski, jednostavan i moderan dizajn
  • sigurnost i udobnost rada u detaljima
  • jednostavan i nesmetan rad stroja tijekom normalnog rada

Zračni filter

Potpuno promijenjena i proširena struktura, dvostruki ciklonski sustav (1), spužvasti predfilter (2) i papirni glavni filtar (3) daju nam trostruku filtraciju zraka (DHC) usisanog u usisni razvodnik motora. Nekoliko puta produljuje "životni" ciklus motora i smanjuje troškove rada.

Utovarni valjak

Novi, otporniji valjak i ručka olakšavaju utovar i istovar stroja.

Sustav goriva

Spremnik goriva od dvije i pol litre (2,5 l). Dvostruki sustav filtracije u spremniku i filter goriva u dovodu goriva u kombinaciji s modernim membranskim karburatorom daju nam najmoderniji i vrlo ekološki pogon motora.

Jedinstveno stopalo

Mikasa je patentirala svoju tehnologiju proizvodnje stopala. Napravljen je od jednog komada komprimiranog drva kako bi se postigla veća otpornost čak i pri radu u vrlo teškim uvjetima.

Ručka

Ručka je u potpunosti integrirana s antivibracijskim sustavom (HAV), također ima zaštitu od preopterećenja u slučaju pretjeranih udaraca (npr. tijekom pada).

Sustav poklopca motora

Bočni poklopci motora apsorbiraju vibracije i štite povratni starter.

Usisna pumpa

Ugrađena usisna pumpa omogućuje brzo pokretanje motora. Originalni mjerač sati (pozicija OFF) i okretomjer (pozicija ON).

Poluga za plin

Novo dizajnirana poluga gasa integrirana s ventilom za gorivo i prekidačem za gorivo omogućuje vam upravljanje strojem samo jednom polugom.