Naši proizvodi

Stupni nabijač je stroj koji se koristi za nabijanje različitih tipova tla za različite građevinske zahvate.  Prenosi udarce na površinu tla kako bi ju izravnala i sabila ravnomjerno.  Stupni nabijači obično koriste visoku snagu udara s rasponom frekvencije od oko 500 – 750 udaraca u minuti. 

Vibro ploče koriste se u zatvorenim područjima, obično za zbijanje tla koje se sastoji od pijeska i šljunka, a nabijači za kanale koriste se na kohezivnim površinama u kanalima ili većim površinama i sličnim strukturama. Odabir ispravnog stroja za taj posao ovisi o brojnim čimbenicima.

Kombinacija rotiranja osovine s ekscentričnim rotorom i podešavanja faze nastale sile rezultira mogućnošću prilagodbe sile zbijanja i varijabilne brzine. Centrifugalna sila koju stvaraju dvostruki ekscentrični utezi može generirati snažnu silu zbijanja.

Podna rezačica moćan je alat koji se koristi za rezanje betona, asfalta, kamena, opeke, pločica i sličnih tvrdih materijala. Rezne ploče koje se koriste najčešće su dijamantske rezne ploče za tu namjenu, ovisno o materijalu koji se reže.  

Vibro valjak je nabijač koji svojim bubanjem nabija i zgušnjava tlo, asfalt ili drugi materijal, te tako primjenom kombiniranih statičkih i dinamičkih sila  povećava nosivost površine.